Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittautuminen koulutukseen

Oppilaitokset

Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto

Valitse koulutus/koulutukset + -merkistä, joihin haluat hakea. Koulutus siirtyy ostoskoriin, jota klikkaamalla pääset täyttämään hakemuksen.

Lisätietoja koulutuksista saat opinto-ohjaajalta puh.
044 774 5005

Koulutukset

ValitseKoulutusTutkintoOsaamisalaTutkintonimikeKuvausJatkuva hakuHakuaikaKoulutusaikaLisätietoja antaa
Valitse Anniskelupassitesti Muu ammatillinen koulutus Kyllä 15.07.2024 - 31.07.2025 -
Valitse Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori Elintarvikealan perustutkinto Leipomoalan osaamisala leipuri-kondiittori Leipuri-kondiittori on leipomoalan ammattilainen, joka valmistaa mm. leipiä, täytekakkuja, kääretorttuja, leivoksia ja pikkuleipiä. Kondiittorin työhön voi kuulua myös tuotteiden myyntiä. Työ on käsityövaltaista, mutta siihen kuuluu myös erilaisten laitteiden käyttöä. Ammatissa tarvitaan sorminäppäryyttä, tarkkuutta, fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutaitoja. Leipuri-kondiittoreita työskentelee leipomoissa, konditorioissa, kahviloissa, ravintoloissa, pitopalveluyrityksissä, myymälöiden paistopisteissä ja leipäosastoilla. Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 - Opinto-ohjaajat Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected] Tiina Lindh, puh. 044 774 5045, [email protected]
Valitse Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, dieettikokki Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto dieettikokki Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 01.01.2024 - Opinto-ohjaaja Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected]
Valitse Kohti ammatillista koulutusta, (koulutus nro 709301), Työvoimakoulutus Muu ammatillinen koulutus Kyllä 20.02.2023 - 10.04.2023 17.04.2023 - 28.04.2023 Sasky koulutuskuntayhtymä, koulutuskoordinaattori Minnaliisa Lampi, puh. 040 167 9050, [email protected]. Pirkanmaan TE-toimisto, Essi Kerttula, [email protected].
Valitse Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi (monimuoto-opetus) Hakua jatkettu 10.1.2025 asti Liiketoiminnan perustutkinto merkonomi Merkonomin tutkinto antaa valmiudet moniin eri ammatteihin yksityisissä yrityksissä ja julkisessa hallinnossa sekä järjestöissä. Ammatissa tarvitaan asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä. Merkonomeja työskentelee esim. kaupan asiakaspalvelutehtävissä sekä toimistopalvelu- ja laskentatehtävissä yrityksissä tai valtion, kuntien ja seurakuntien palveluksessa. Tutkinto tarjoaa myös monipuoliset perustiedot yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta. Kyllä 10.10.2024 - 10.01.2025 - Liiketoiminnan opettaja: Salla Ruoko [email protected] p. 044 7745032 Opinto-ohjaajat: Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected] Tiina Lindh, puh. 044 774 5045, [email protected]
Valitse Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 01.01.2024 - Opinto-ohjaaja Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected]
Valitse Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 01.01.2024 - Opinto-ohjaaja Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected]
Valitse Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 01.01.2024 - Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected]
Valitse Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kodinhuoltaja Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 - Opinto-ohjaajat Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected] Tiina Lindh, puh. 044 774 5045, [email protected]
Valitse Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto Toimitilahuollon osaamisala Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 - Opinto-ohjaajat Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected] Tiina Lindh, puh. 044 774 5045, [email protected]
Valitse Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Ruokapalvelun osaamisala kokki Kokki toimii ruuanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa. Työhön kuuluu erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä. Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, luovuutta sekä hyvää maku- ja hajuaistia ja fyysistä kuntoa. Kokkeja työskentelee erilaisissa ravintoloissa, suurkeittiöissä, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä ja pikaruokapaikoissa. Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 - Opinto-ohjaajat Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected] Tiina Lindh, puh. 044 774 5045, [email protected]
Valitse Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Asiakaspalvelun osaamisala tarjoilija Tarjoilija on asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen. Hän tuntee myymänsä tuotteet ja osaa yhdistää ruokia ja juomia. Tarjoilija vastaanottaa tilaukset, tarjoilee ruoka-annokset ja juomat sekä laskuttaa asiakkaan tilaukset. Myynti- ja asiakaspalvelutyöt erityyppisissä ravintoloissa edellyttävät joustavuutta, järjestelykykyä ja palveluhenkisyyttä sekä fyysistä kuntoa. Tarjoilijoita työskentelee erilaisissa ravintoloissa (hotellin ravintoloissa, ruokaravintoloissa, lounas- tai henkilöstöravintoloissa, tanssiravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, diskoissa, musiikkibaareissa, junien ravintolavaunuissa), kahviloissa, liikenneasemilla, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä, suurtalousalan toimipaikoissa sekä laivoilla. Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 - Opinto-ohjaajat Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected] Tiina Lindh, puh. 044 774 5045, [email protected]
Valitse Ruokapalvelujen ammattitutkinto Ruokapalvelujen ammattitutkinto Kyllä 22.12.2023 - 22.12.2024 01.01.2024 - Opinto-ohjaaja Minna Vainio, puh. 044 774 5005, [email protected]
Valitse TUVA-tutkintokoulutukseen valmentava koulutus Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus Kyllä 09.10.2024 - 22.12.2024 01.01.2024 - Opinto-ohjaaja Minna Vainio p.044 774 5005 [email protected]